fbpx
Skip to content
Nap Fonoda Szeged logó

Rólunk

Üdvözöllek a világunkban, ahol a hajfonás művészetével és divattal találkozik a szenvedély. Mi, a Nap Fonoda csapata, büszkén hoztuk létre ezt a szalont Szegeden, hogy lenyűgöző hajfonás élményt kínáljunk mindazoknak, akik szeretik kifejezni egyediségüket.

A szalonunk nem csupán egy hely, ahol hajat fonunk. Ez egy közösség, ahol az egyediség és szépség ünnepelése összeköti vendégeinket és szakembereinket egyaránt. Itt minden egyes fonás egy történet, és mi büszkén vagyunk részesei ennek a különleges utazásnak.

img_Cup.png
Haj Fonás Szeged 035
Haj Fonás Szeged 050

Lányoknak

Fiú afro fonás Szeged

Fiúknak

Haj Fonás Szeged 019

Egyszerűt

Haj Fonás Szeged 058

Bonyolultat

Haj Fonás Szeged 086
Nap fonoda Cseh Beatrix haj fonás Szeged

Csapatunk

Betti, a szalonunk lelke, büszke és tehetséges hajszobrásza. Középiskolás korában találkozott a fonás és a raszta világával, és azóta is szenvedélyesen követi szakmai szemével ezeket a stílusokat. Művészeti végzettségei és elkötelezettsége a tökéletesség iránt mind, az alkotói folyamatai során megmutatkoznak. A hajfonás mellett rajzol, fest, ékszereket készít, és szívesen horgolja és rendezgeti a raszta hajakat is. Az egyedi és gondosan kidolgozott munkája által Betti mindig arra törekszik, hogy ügyfelei elégedetten távozzanak, legyen szó festésről, vágásról vagy a csodás fonások törődéséről. Ha valaki szépülni szeretne vagy elkezdené a boldog fonásos éveit, Betti várja nagy szeretettel a szalonban!

György pedig a háttérből segíti menedzsment- és marketing tudásával illetve tapasztalatával a szalon fejlődését és ügyfélközpontú, állandó megújulását.

Haj Fonás Szeged 034
Haj Fonás Szeged 030

Miért válaszd a Nap Fonodát?

Legyen szó divatos tinédzserekről vagy életvidám felnőttekről, a Nap Fonoda minden korosztálynak szól. Mi szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne új élményeket és egyedi hajstílust szerezni.

Nap Fonoda Szeged logó transzparens

Várunk szeretettel Téged is!